Emaljskyltar för företag, klubbar, regeringen och kommunen.

Webshop for standard signs
 • Hantverk

  Kvalitet sedan 1983

 • Snabb leverans

  Direkt från vår egen produktion

 • Råd

  Involverade i projektet

 • Hållbar

  Varaktig publicitet för ditt varumärke

borden gemeente emaille

Många av våra kunder beställer vägskyltar, tidvattenmätare, minnesmärkessköldar, termometrar, kommunplattor med mera i emalj. En hållbar konstruktion, bra material, hög kvalitet och bra priser är några skäl till varför Willems Classics är en välkänd leverantör för regeringar som väljer skyltar i emalj, plåt eller aluminium.

Vi tillverkar mängder av standard emaljskyltar så som hänvisningsskyltar, trafikskyltar, vägvisarskyltar, varningar och mycket mer, samt anpassade på begäran.

Förutom standardskyltar erbjuder vi även unika och egendesignade emaljskyltar för kommunen, regeringen och ambassaden.

TopEmaille och är en traditionell tillverkningsmetod för handgjord emalj. Varje färg på emaljskylten kräver en viss tid i ugnen på 800°C för att bakas och därmed få ett perfekt, hållbart resultat. Skyltarna skadas inte då de är graffiti- och UV-resistenta.

UV-resistenta emaljskyltar i mängder av utföranden

Många större äldre företag som bytt logotyp vill ibland ha en emaljskylt med både den gamla loggan samt den nya, moderna loggan. Vi kan tillverka denna kombination i en elegant utformning i emalj av högsta kvalitet.

Vi kan leverera små emaljplaketter som ett minne att fästa på fasader, exempelvis för stadens årsdagar eller annan sorts sammankomst.

Möjligheterna är oändliga, oavsett om det är husnummer, namnskyltar, gatuskyltar eller informationsskyltar. Vi hjälper er genom hela processen – begär din specifika offert redan idag.

« Återgå till översikten