Logo Willems Classics
Erbjudande

Emaljskyltar för företag

 

Många av våra kunder beställer vägskyltar, tidvattenmätareminnesmärkessköldartermometrarkommunplattor med mera i emalj. En hållbar konstruktion, bra material, hög kvalitet och bra priser är några skäl till varför Willems Classics är en välkänd leverantör för regeringar som väljer skyltar i emalj, plåt eller aluminium.

Vi tillverkar mängder av standard emaljskyltar så som hänvisningsskyltar, trafikskyltar, vägvisarskyltar, varningar och mycket mer, samt anpassade på begäran.

Förutom standardskyltar erbjuder vi även unika och egendesignade emaljskyltar för kommunen, regeringen och ambassaden.

TopEmaille och är en traditionell tillverkningsmetod för handgjord emalj. Varje färg på emaljskylten kräver en viss tid i ugnen på 800°C för att bakas och därmed få ett perfekt, hållbart resultat. Skyltarna skadas inte då de är graffiti- och UV-resistenta.

Många större äldre företag som bytt logotyp vill ibland ha en emaljskylt med både den gamla loggan samt den nya, moderna loggan. Vi kan tillverka denna kombination i en elegant utformning i emalj av högsta kvalitet.

Vi kan leverera små emaljplaketter som ett minne att fästa på fasader, exempelvis för stadens årsdagar eller annan sorts sammankomst.

Möjligheterna är oändliga, oavsett om det är husnummernamnskyltar, gatuskyltar eller informationsskyltar. Vi hjälper er genom hela processen – begär din specifika offert redan idag.

Några exempel

Ring oss!

Om du har några frågor kan du kontakta oss!

Erbjudande?

Begär en offert genom vårt formulär

Hantverk

Kvalitet sedan 1983

Snabb leverans

Direkt från vår egen produktion

Råd

Involverad i ditt projekt

Hållbar

Varaktig reklam för ditt varumärke