Logo Willems Classics
Erbjudande

Reklamsektorn

Som reklambyrå eller inom reklamsektorn arbetar du med form, innehåll, budskap och medier för att öka kundens  medvetande om varumärket eller företaget. Skyltar eller andra produkter i emalj, plåt eller aluminium är extra speciella på grund av dess tidlösa, klassiska, hållbara och nostalgiska utseende. Men det kanske viktigaste av allt är att denna produkt kommer att växa till en stilikon från idag till en avlägsen framtid. Som ett samlarobjekt eller helt enkelt som ett nostalgiskt minne att titta på. Minns ni de gamla skyltarna för Persil, Van Oordt cigaretter, Borgwardbilar, Adelaar och många fler?

De möjliga formerna i emalj är nästan obegränsade, precis som de möjliga tillämpningarna. Bortsett från ”standardreklamskyltar” i emalj, kan plåt eller aluminium också användas i termometrar, klockor, klädhängare, blåsor, förpackningar, hållare, stativ, kalendrar, serveringsbrickor med mera.

Tillämpningen av emalj, plåt och aluminium i våra alster sker i distributionskanalen (som hos återförsäljare eller franchisetagare), för varuexponering inom ett besparingskoncept, som en belöning, för representation, för att skapa stämning, etcetera.

Vår webbplats innehåller många exempel som inte bara kommer att inspirera en sann Creative Director i reklamsektorn, men mest av allt tillhandahåller en partner som är villig att ta det där extra steget. I konceptet, i kreativiteten, som din motiverande partner med distributionsmöjligheter så kan vi uppfylla alla era önskemål.

Låt dig inspireras.

Ring oss!

Om du har några frågor kan du kontakta oss!

Erbjudande?

Begär en offert genom vårt formulär

Hantverk

Kvalitet sedan 1983

Snabb leverans

Direkt från vår egen produktion

Råd

Involverad i ditt projekt

Hållbar

Varaktig reklam för ditt varumärke